Mia Tjerrild
 +45 30 28 00 99
 

Kristine Karlshøj
 +45 22 17 11 77

Mød de to undervisere

MIA TJERRILD & KRISTINE KARLSHØJ

Mia Tjerrild

Mia designer og faciliterer målrettede forandringer i virksomheder, organisationer og team. Fokus er på at skabe værdi og , målrettede og holdbare løsninger.

 

Mia tror på at vi gennem nysgerrighed, dialog og strategisk fokus kan skabe resultater sammen.

 

Gennem mere end 17 år har Mia udviklet organisationer både som intern og ekstern konsulent, og i rollen som udviklingschef. Mias styrker er koblingen mellem det strategiske og menneskelige, relationelle i organisationen, og hun arbejder derfor ofte med værdier og DNA i forandringsprocesser.

 

Mia er erfaren i designet af forandringsprocessen som altid starter med analyse, indsigt og forståelse for den organisation og de udfordringer, som hun møder i virksomhederne. På dette fundament designer hun målrettet den indsats, som vil have den ønskede effekt eller udvikle i en bestemt retning. Som facilitator ser hun sin vigtigste rolle er, at gøre processen let og målrettet. Mia har overblikket over hvilke værktøjer der skal bringes i spil både organisatorisk, og i den individuelle sparring og er optaget af at være kreativ i sine løsninger.

 

Skræddersyede indsatser og en fundamental ærlighed, åbenhed og fortrolighed mellem Mia og organisationen er grundlaget for samarbejdet og succeserne.

 

Mia Bor i, og driver virksomhed fra Haderslev. Mia’s lille familie består hende selv og Mads og Mille på 17 og 12 år. Hun rejser og oplever så snart muligheden byder sig. Mia er en netværker og nyder selskabet af spændende mennesker og gode venner. fysisk aktivitet er en vigtig del af en travl hverdag for Mia.

 

 

 

Kristine Karlshøj

Mine redskaber for udvikling er relationen, de gode spørgsmål og de cirkulære forløb.

 

Kristine Karlshøj er selvstændig konsulent, hvor hun tilbyder lederrådgivning, facilitering og procesdesigner.  Kristine er rigtig god til at designe rammer, at skabe rum for udvikling, og sætte projekter i gang. Hendes styrke er til at få mennesker til at tro på sig selv og skabe meningsfulde (arbejds)liv. Kristines primære opgaver er personaleudvikling og værdiprocesser for kommuner og institutioner.

 

På designskolen i Kolding tog Kristine i sin tid sin kandidat i design, som hun senere har suppleret med en Master i børne- og ungdomskultur og en lederuddannelse.

 

Kristine bor sammen med sin mand i et stort gammelt hus på Langeland, hvor de sammen nyder at få have og hus til at blive rammen for deres liv. Til sammen har de 4 børn, 1 hund og en del katte og høns.

 

Kristine Karlshøj driver sin virksomhed fra NOW Huset i Tullebølle, hvorfra hun kører ud i landet til virksomheder, kommuner og kursister.

 

Category MIA TJERRILD & KRISTINE KARLSHØJ

Share